Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Rovaniemi

Työpaikat / Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Rovaniemi

Palvelutiskimyyjä, K-Citymarket Rovaniemi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rovaniemi Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu K-Citymarket Rovaniemi / Jukka Vornanen Oy

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja ja kiinnostunut oppimaan lisää myynnin ohella? Etsimme Rovaniemelle Saarenkylän Citymarkettiin palvelutiskityöntekijää.

Palvelutiskillä työskentelet ihmisläheisessä myyntityössä ruokatuotteiden asiantuntijana. Arvostamme tuotetietoutta ja aiempaa kokemusta esimerkiksi juuston tai lihan ja kalan käsittelystä, mutta se ei ole ehdoton edellytys – meille kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin, jolloin pääset oppimaan ja kehittymään todelliseksi ruokatorin mestariksi.

Arvostamme kykyä oma-aloitteiseen, reippaaseen asiakaspalveluun: paitsi että leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, myös suosittelet asiakkaille aktiivisesti parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Tarvitset työssä hygieniapassia ja ohjaamme hygieniapassin hankkimisessa, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Edellytyksenä työhön on 18 vuoden ikä ja sujuva suomen kielen taito.

Mahdollisuus vakituiseen työhön, vähintään 30 tuntia viikossa työajalla. Palkka: kaupan alan TES.

Jos olet jo vakuuttunut siitä, että olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi meille heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.