Keräilijä K-Citymarket Puuvillaan

Työpaikat / Keräilijä K-Citymarket Puuvillaan

Keräilijä K-Citymarket Puuvillaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Vähittäis- ja tukkukauppa K-Citymarket Puuvilla/ Foodelicious Ay

Etsitkö pitkäkestoista osa-aikaista työtä? Oletko kiinnostunut kaupan alan työtehtävistä päivittäistavarakaupassa? Etsimme keräilijöitä päivittäistavaroiden verkkokaupan tilausten käsittelyyn Porin alueella. Tässä työssä käsittelet K-Citymarket Puuvillan verkkokaupan asiakastilauksia ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen tai kotiin kuljetettavaksi. Keräilyn lisäksi työtehtäviin kuuluvat myös ostosten luovutukset asiakkaille ja muut yleiset kaupan työtehtävät. Näissä tehtävissä vaaditaan tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta, sekä valmiutta asiakaspalveluun.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan, sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden, sekä tiimin kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme, reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö vaihtelevissa työvuoroissa. Keräilyvuorot ovat yleensä varhaisia aamuvuoroja ja ostosten luovutus asiakkaille on iltapainoitteista työtä.

Toivottu aloitus tehtävässä on elokuun aikana.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme henkilö: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Laitinen numerosta 0409229207.

Siltapuistonkatu 14, 28100 Pori