Tarjoilija ravintola Deliberiin

Työpaikat / Tarjoilija ravintola Deliberiin

Tarjoilija ravintola Deliberiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Hotelli- ja ravintola-ala

Tapiolan Deliberi toimii niin kahvilana kuin illallisravintolana kauppakeskuksen ja lähialueiden asiakkaille. Deliberi on tunnettu sen laadukkaasta ruuastaan, kuin myös loistavasta asiakaspalvelusta. Sunnuntaisin ravintolassa on tarjolla erittäin suosittu brunssi.

Olisitko Sinä uusin tarjoilija-vahvistus tiimiimme? Etsimme nuorekasta osaajaa Tapiolan keskellä sijaitsevaan ravintolaamme. Asiakaspalvelu kulkee sinulla verissä ja ominaisuuksiltasi olet utelias luonne. Reippaan asenteen lisäksi sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Haluat työssäsi edesauttaa työn sujuvuutta tuiki tavallisena arkena. Osaat toimia illallisravintolamiljöössä sekä erotat rieslingin ja sauvignon blancin toisistaan. Asiakaspalvelutilanteet saat hoidettua niin suomeksi kuin englanniksi. Pääkallopaikkana toimisi Tapiolan Deliberi, mutta tarvittaessa pääsisit myös sijaistamaan Ison Omenan toimipisteessä.

Olisitko sinä etsimämme ammattilainen? Tarjolla olisi kokoaikainen tarjoilijan työ timanttisesta tiimistä kilpailukykyisellä palkalla. Deliberi-perheessä on myös ammatillisesti mahdollisuus kasvaa omien talenttien mukaan.

Laitathan siis hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kauppakeskus Ainoa, 07170 Espoo