Myyjä Juhlamaailma Sello Espoo

Työpaikat / Myyjä Juhlamaailma Sello Espoo

Myyjä Juhlamaailma Sello Espoo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Juhlamaailma Sello

Tämä työ on yhtä juhlaa – haemme juhlamestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, juhlatarvikkeiden aarreaittaan!

Tässä riemukkaan värikkäässä liikkeessä työnkuvasi ei koostu ainoastaan kassan käytöstä ja hyllytyksestä, vaan olet todellinen juhlien ammattilainen, Juhlamestari: autat asiakkaita juhlien ideoinnissa, suosittelet tuotteita ja varmistat että asiakas saa avun juuri omannäköistensä juhlien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten lastenkutsut, polttarit, rapujuhlat tai vaikka tarve erityisen suurelle määrälle ilmapalloja.

Toivomme juhlamestareilta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta. Haemme tehtävään sinua, jolta löytyy aiempaa kokemusta kaupan alalta sekä aktiivista otetta asiakkaiden lähestymiseen ja tuotteiden esittelemiseen. Tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja käärit hihasi mielelläsi myös asiakkaiden tarvitessa apua suurten kantamusten kanssa.

Tarvitset työssä lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimme myyjää (1 x 30h/vko ja 1 x 15h/vko) Sellon kauppakeskuksen myymälään. Työajat ovat liikkeen aukioloaikojen mukaiset.

Palkkaus Kaupan Tes.

Toivomme sinulta halua joustaa ja tehdä tarvittaessa myös enemmän tunteja, sillä esimerkiksi vapun ja halloweenin sesongeissa töitä riittää rutkasti enemmän.

Työt käynnistyvät elokuun aikana, mahdollisimman pian.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemus jätetään alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo