Integration Manager

Työpaikat / Integration Manager

Integration Manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo IT/tietoliikenne Accountor Oy

Sinä IT-ammattilainen, tule mukaan rakentamaan a+-tiimiämme! Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Suomen palveluliiketoiminnan IT-yksikköön, jossa tuotamme liiketoiminnan tarvitsemat IT-palvelut mahdollistaen modernien palvelualustojen ja työkalujen käytön. Suomen palveluliiketoiminnassa työskentelee noin 900 ammattilaista 23 paikkakunnalla.

Integration Managerina johdat integraatiotiimiämme ja osallistut liiketoiminnan kehityshankkeisiin sekä viet määrätietoisesti eteenpäin integroitavuuteen sekä robotiikkaan liittyvien käytännön kyvykkyyksien kehittämistä. Olet asiantuntija, joka tuo integraatioihin liittyvää osaamista liiketoimintamme hankkeisiin.

Punnitset asioita sekä tietoturvan, että hyvän asiakaskokemuksen näkökulmista. Omistat integraatioalustamme ja integraatioihin liittyvät tuotantoprosessimme. Käytämme HiQ:n Frends ja UiPath -teknologioita. Tiimissäsi työskentelee niin integraatio- kuin RPA-kehittäjiä.

Toivomme sinulta

Toivomme useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, osaamista ja käytännön kokemusta API hallinnasta sekä integraatioalustoista (kuten HiQ Frends, Mulesoft, Mashery tms.) ja integraatioista hybridi-ympäristöissä (on-prem ja cloud). Lisäksi kokemus tietoturvallisten rajapintojen (yksityiset ja julkiset) suunnittelusta ja toteutuksesta käyttäen RAML ja/tai REST API:a ja tietokantaosaamista, erityisesti MS SQL.

Kokemus ohjelmistorobotiikasta ja kyky sovittaa enterprise integraatioalustan ja ohjelmistorobotiikan tuomat hyödyt yhteen on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme loistavaa palveluasennetta sekä palavaa halua oppia ja omaksua uutta. Sinulla on myös kyky haastaa totuttuja näkemyksiä ja viedä kehitystä systemaattisesti eteenpäin.

Haluamme että viihdyt

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Toimistolla voit työskennellä Espoon Keilaniemessä tai jossain toisessa toimistossamme. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounas- ja virike-edulla sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Meillä on mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia ja laajentamaan osaamistasi osaavien kollegojesi kanssa!

Näin haet tehtävää

Haluatko kuulla enemmän? Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Visa Varpenius visa.varpenius@barona.fi / 0440526429.

Lähetäthän hakemuksesi 25.8.2021 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja meistä ja kollegoistamme löydät täältä ja täältä.