Työntekijöitä teollisuuteen

Työpaikat / Työntekijöitä teollisuuteen

Työntekijöitä teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Forssa Jokioinen Tammela Somero Ypäjä Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja hyvällä työmotivaatiolla varustettuja tekijöitä teollisuuden eri tehtäviin Forssaan!

Nyt on sinun mahdollisuutesi kertoa meille, minkälainen työ olisi ihanteellisin juuri sinulle, minkälaisessa työssä kokisit parhaiten viihtyväsi ja minkälainen työmatka olisi sinulle sopivin kulkea?

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän! Jätä siis avoin hakemuksesi jo tänään!

Tärkeimmät ominaisuudet työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon ja hyvä fyysinen kunto, koulutus ja työkokemus etsimistäsi työtehtävistä katsotaan eduksi.

Oletko sinä tulevaisuuden Baronalainen? Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaa kun sopivia paikkoja ilmaantuu.