Kokenut kokoonpanija venttiilien valmistukseen

Työpaikat / Kokenut kokoonpanija venttiilien valmistukseen

Kokenut kokoonpanija venttiilien valmistukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Järvenpää Kerava Porvoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Neles Finland Oy:lle henkilöitä venttiilien kokoonpanotiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa vuonna 2011 avatussa modernissa tehtaassa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentely tapahtuu Neles Finland Oy:n Hakkilan venttiilitiimin kokoonpanossa osana ammattitaitoista kokoonpanotiimiä kahdessa vuorossa. Työ on hienomekaanista kokoonpanoa, testausta ja laadun tarkkailua.

Haemme tiimimme oma-aloitteista ja ammattitaitoista tekijää, joka ei pelkää itsenäistä työtä mutta viihtyy myös tiimin parissa. Toivomme hakijalta ennen kaikkea hyvää asennetta sekä ahkeraa työotetta. Odotamme hakijalta kykyä kehittyä päivittäisessä työssäsi yhä paremmaksi ja motivoidut uuden oppimisesta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta kokoonpanotehtäviin – aiempi kokemus vastaavanlaisista kokoonpano- tai asennustehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiseen. Kone-ja metallialan koulutus on myös eduksesi mutta ei välttämätön.

Jos olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittyä alan ammattilaiseksi, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen, sekä mahdollisuuden kehittyä kokoonpanon ammattilaiseksi todella kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme tarvittaessa ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi