Vastaantottovirkailija Hotelli Jeris ja Torassieppi

Työpaikat / Vastaantottovirkailija Hotelli Jeris ja Torassieppi

Vastaantottovirkailija Hotelli Jeris ja Torassieppi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Muonio Lahti Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Harriniva Oy

Haemme nyt vastaanttovirkailijoita sekä tarjoilija-vastaanottovirkailijoita Harrinivan kohteiden nuorekkaaseen ja kansainväliseen tiimiin.

Etsimme alan koulutuksella ja kokemuksella varustettuja vastaanottovirkailijoita Hotelli Jerikseen sekä tarjoilija-vastaanottovirkailijoita Torassieppiin. Toivomme sinun olevan Iloinen ja taitava palveluosaaja, joilta taittuu englanti ja löytyy työhön tarvittavat passit. Erityisesti huomioimme moniosaajat, joilla on kokemusta vastaanoton lisäksi tarjoilutyöstä. Ranskan- ja saksankielentaito katsotaan myös eduksi.

Työt alkavat joulukuun alussa ja kestävät talviseongin loppuun. Työn kesto 3-6 kk.

Hotelli Jeris ja Arctic Sauna World sijaitsevat Jerisjärven rannalla Keimiötunturin kupeessa. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja ladut avautuvat hotellin takametsistä. Edessä avautuva 10km pitkä Jerisjärvi ja hotellin rauhallinen sijainti ovat omiaan antamaan vastapainoa isojen keskusten hektisyydelle.

Torassiepin 40-paikkainen ravintola ei tarjoile á la carte annoksia, vaan viikoittain kiertävää ruokalistaa, joka edustaa perinteistä suomalaista ruokakulttuuria modernilla twistillä. Ravintola keskittyy tarjoilemaan luomu- ja lähiruokaa, jonka peruselementteinä käytetään poronlihaa, lähijärvien kalaa, marjoja sekä sieniä. Winter Villagen jääravintola tarjoaa talvellatilat jopa 50 hengelle ruokailemaan keskelle uskomattomia lumiveistoksia.

Toivomme sinulta

  • Iloista, reipasta ja persoonallista otetta asiakaspalvelutehtäviin
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa
  • stressinsietokykyä, kielitaitoa, sekä kokemusta ja koulutusta alan tehtävistä
  • anniskelu- ja hygieniapassia.
  • ainakin englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kutsumme Sinut nuorekkaaseen, kansainväliseen tiimiin upeiden tunturimaisemien keskelle!

Kimppamajoitus mahdollisuus järjestetty kohtuullista korvausta vastaan.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa perheyrityksessä, työyhteisössä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät. Työtä tehdään huipputiimissä kansainvälisen matkailun parissa. Muonio on onnellisten ihmisten kunta, jossa luontoharrastajalle löytyy upeita mahdollisuuksia.