Tarjoilija Flamingon La Famigliaan

Työpaikat / Tarjoilija Flamingon La Famigliaan

Tarjoilija Flamingon La Famigliaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu HOK-Elanto/ La Famiglia Flamingo

Osaatko luoda tunnelman kohdilleen oli sitten kyseessä viereisestä hotellista suunnanneen pariskunnan romanttisesta illallisesta tai lapsiperheen lounaasta kylpyläpäivän lomassa? Löytyykö sinulta pelisilmää ja mukautumiskykyä salin nopeastikin vaihteleviin tilanteisiin? Mahtavaa - meillä on sinulle duunipaikka! 

Flamingo on pohjoismaiden suurin viihdekeskus ja siellä riittääkin asiakkaita laidasta laitaan. Haemme tarjoilijaa Flamingon La Famigliaan!

Kodikas La Famiglia tarjoilee mm. pastoja, risottoja ja jäniksen fileetä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin!

Toivomme että sinulla on jo ravintola-alan kokemusta ja hallitset ruokatarjoilun lisäksi myös perusdrinkit ja viinitarjoilun. Lisäkokemusta voit hakea Raflateam-koulutuksestamme. Ennen töiden aloitusta tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat syyskuun alussa ja painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/ 3 viikossa.

Jos haluat olla osa tätä hyväntuulista amerikanitalialaista perhettä, niin laita hakemus saman tien tulemaan per favore!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tasetie 8, 01510 Vantaa