Engineering Manager (Plant Engineering)

Työpaikat / Engineering Manager (Plant Engineering)

Engineering Manager (Plant Engineering)

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Tekniikka Teollisuus/tuotanto Infinited Fiber Company Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Engineering Manager, Plant Engineering Tehtävässä pääset mukaan pilotointi- ja kaupallistamisvaiheessa olevaan kiertotalouteen keskittyvään yritykseen. Työpaikka sijaitsee Espoossa. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Suunnittelupäällikkönä osallistut teknologian pilotointiin liittyviin kehitysprojekteihin sekä teollisen mittakaavan laitossuunnitteluun. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. suunnittelutoimistot, tutkimuslaitokset, laite- ja sovellusvalmistajat ja raaka-ainetoimittajat. Tulevaan tehtävääsi sisältyy erityisesti tehdaskonseptimme jalostaminen teollisiksi ratkaisuiksi. Osallistut mm. tulevan tehdasprojektimme toteutussuunnitteluun. Otat vastuullesi osakokonaisuuksien suunnittelun ohjaamisen ja toimeenpanon projektimaisessa toimintaympäristössä. Tehtävässä raportoit operatiiviselle johtajalle.

Viihdyt erilaisten ihmisten parissa, olet analyyttinen ja kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia. Sinussa on rohkeutta rakentaa uutta ja saat asioita aikaiseksi. Kykenet työskentelemään monimutkaisten kokonaisuuksienkin parissa.

Odotamme:

• +10 vuoden työkokemusta monipuolisista laitossuunnittelutehtävistä esim. insinööri- tai konsulttitoimistossa tai alan teollisuuden parissa

• Kokemusta käytännön töistä prosessiteollisuusympäristössä

• Soveltuvaa teknistä ylempää korkeakoulututkintoa, mielellään tehdas- tai laitossuunnittelun, kemian laitetekniikan, prosessitekniikan tai bioprosessitekniikan alalta.

• Kykyä viedä läpi selvitys- ja suunnitteluprojekteja sekä itsenäisesti että tiimissä

• Kykyä toimia yhteyshenkilönä yhteistyökumppaneidemme suuntaan ja ohjata heidän työtään tavoitteidemme mukaisesti

• Rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta sekä teollisten tuotantoprosessien laaja-alaista ymmärtämistä

• Keskustelukykyä ja tiimityötaitoa

• Kokemusta kansainvälisestä ympäristöstä

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

• Mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa kansainvälistyvässä yrityksessä.

• Mahdollisuuden vaikuttaa omalla osaamisella isojen haasteiden ratkaisemisessa

• Hyvät työkalut ja mukavan työyhteisön, jossa on kokeneita kollegoita

Lue lisää:

https://infinitedfiber.com/2021/04/20/infinited-fiber-company-plans-to-build-eur-220-mln-flagship-factory-in-finland/

https://infinitedfiber.com/2021/07/05/infinited-raises-eur-30-million-adidas-and-bestseller-among-new-investors-hm-group-leads-financing-round/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää ja liitä mukaan CV, palkkatoivomuksesi sekä hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit tehtävään. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Taipale numerosta 050 344 2982 ja Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa 16.8.2021 alkaen torstaisin klo 13-14.