Service Desk-osaajia IT-tukeen, Katowice

Työpaikat / Service Desk-osaajia IT-tukeen, Katowice

Service Desk-osaajia IT-tukeen, Katowice

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Asiakaspalvelu/palvelu IT/tietoliikenne Barona Katowice

Haaveiletko työskentelystä Euroopan sydämessä? Miltä kuulostaa vakituinen työ ulkomailla, jossa pääset kehittymään IT-tuen ammattilaiseksi? Meillä saattaa olla paikka juuri sinulle, vauhdilla kansainvälistyvässä Katowicessa.

Meillä Baronalla on Puolan Katowicessa tiimi, joka tuottaa teknistä tukea yritysasiakkaille. Meillä työntekijät työskentelevät monipuolisissa rooleissa, ja eteneminen myös haastavampiin IT-asiantuntijarooleihin on mahdollista kokemuksen kasvaessa. Sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työporukka, joka viihtyy yhdessä työn lisäksi myös vapaa-ajalla.

Haemme tiimimme vahvistukseksi nyt uusia Service Desk-osaajia. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan perehdytämme sinut kunnolla, jonka lisäksi mahtava tiimimme tukee sinua. Toivottu aloitus työtehtävässä olisi kesän/syksyn 2021 aikana. Vaikka elämme poikkeuksellista aikaa, niin pystymme järjestämään sinulle turvallisen ja sujuvan muuton Katowiceen sekä toimivan työympäristön.

Mitä työtä teemme ja kenelle se sopii?

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT-ongelmia etäyhteyden, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, mutta huomioimme toiveesi työvuorojen osalta. Meillä et jää vuosiksi tekemään samaa tehtävää vaan voit edetä urallasi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella seuraaviin tehtävään 2. tason tekninen tuki, sovelluspaketointi, palvelinvalvonta yms.

Työ sopii erinomaisesti, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Voit olla vastavalmistutunut IT-alan osaaja, jo IT-alan työkokemusta kartuttanut IT-asiantuntija tai muuten tekniikasta innostunut uusien haasteiden etsijä. Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta.

Katsomme eduksi:

• Osaamista Windows työasemaympäristöistä

• Kokemusta Microsoft Office -tuoteperheestä

• Ymmärrystä käyttäjähallinnasta

• oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta

• Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme monipuolisia työvuoroja ja pyrimme toteuttamaan henkilökohtaiset toiveet vuorosuunnittelussa. Työ on vakituinen ja noudattaa paikallisia työehtosopimuksia. Palkkauksemme on paikallisesti kilpailukykyinen ja meillä on myös houkuttelevat henkilöstöedut.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Elämä Katowicessa tarjoaa työn ohelle paljon muutakin tekemistä ja kaupunki tunnetaankin mm. Euroopan E-sports kehtona. Kaupunki tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia ja palkkasi takaa hyvän elintason. Matkustaminen Puolan sisällä, sekä Krakovan kautta muualle Eurooppaan, on nopeaa ja edullista.

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme tai Instagramissa @baronakatowice.

Autamme urasi alkuun!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen voimme auttaa sinua löytämään oman asunnon. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova.

Laita hakemus tulemaan ja kerro miksi sinä olisit sopiva vahvistus yhteisöömme! Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työskentelyn ja kuinka pitkäksi aikaa olet valmis sitoutumaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löytyessä!

Kohti uusia haasteita?

Me Baronalla seuraamme ja noudatamme vallitsevaan tilanteeseen liittyviä viranomaisohjeita. Rerytointiprosessi suoritetaan sähköisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Team Manager Perttu Tiilikainen numerosta +48 504339148.