ATEX-asiantuntija

Työpaikat / ATEX-asiantuntija

ATEX-asiantuntija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Tekniikka SGS Fimko Oy

Keskeisenä tehtävänäsi on toimia ATEX-asiantuntijana ilmoitetun laitoksen tehtävissä sekä tehdä päätöksiä asiakkaidemme tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta. Seuraat alan lainsäädäntöä sekä standardointia ja osallistut kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ilmoitettujen laitosten yhteistyöhön. Toimit myös kouluttajana ja pätevöittäjänä SGS-verkostossa työskenteleville henkilöillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen SGS-verkoston sekä asiakkaidemme kanssa. Sinulla voi olla usean vuoden työkokemus ja kiinnostusta toimia asiantuntijaroolissa tai muutama vuosi työkokemusta ja vahva halu kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita.

Toivomme Sinulta

• soveltuvaa teknistä tutkintoa (vähintään AMK taso)

• pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta

• aiempaa työkemusta ATEX ja/tai EU tuotelainsäädännön alalta

• hyvää alueen standardien ja lainsäädännön tuntemusta

• ennakkoluulotonta ja avarakatseista asennetta sekä vastuunottokykyä

• sujuvaa englannin kielen taitoa

Myös matkustusvalmius ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa.

Tulet toimimaan tärkeänä osana tuotesertifiointitiimiämme ja pääset näköalapaikalta osallistumaan verkostomme kansainväliseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset toimimaan asiantuntijana ja myös kehittämään palveluitamme. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön, viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Lisätietoja SGS:stä työnantajana löydät https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/sgs-fimko-oy/09785385

Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa 16.8.2021 jälkeen torstaisin klo 13-14.