QC-laborantti

Työpaikat / QC-laborantti

QC-laborantti

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Tutkimus/kehitys The Valspar (Finland) Corporation Oy

Haemme vahvan kasvun saattelemana arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme The Valspar (Filand) Corporation Oy:lle uutta QC-laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Hakkilassa sijaitsevalle tehtaalle tuotannon laadunvalvontatehtäviin katkeavaan 2-vuorotyöhön.

Työ on maalinäytteiden ottoa ja tarkistusta laboratoriomittakaavassa, näytteiden koestusta eri laitteilla, sävytystä ja muuta yleistä testausta, sekä tulosten kirjausta. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa työtä, joka vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme sopivaa koulutusta ja katsomme kokemuksen sävytyksestä ja maalialasta eduksi. Tehtävä vaatii tekijältä ymmärrystä ja kokemusta laaduntarkkailusta, tuotetestauksesta laboratoriossa ja ymmärrystä kaavoista, sekä laboratorion mittalaitteiden yleistä hyvää tuntemusta. Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppimiskykyä sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työ sopii erinomaisesti pidempää uraa alalla itselleen etsivälle henkilölle. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä. Työpaikka sijaitsee Vantaan Hakkilassa, Malmarintie 20:ssä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen turvallisesti videohaastatteluna.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi tai puhelimitse 050 354 6065 (arkisin klo 9 - 15).

Malmarintie 20, 01380 Vantaa