Tuotantotyöntekijä tabletinvalmistukseen

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä tabletinvalmistukseen

Tuotantotyöntekijä tabletinvalmistukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Teollisuus/tuotanto Orion Oyj

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle lääketeollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin keskeytyvään 3-vuorotyöhön Espooseen.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen uusia työntekijöitä perehdytettäväksi lääketeollisuuden tuotantehtäviin keskeytyvään 3-vuorotyöhön. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan Orionin kanssa.

Työskentelet prosessinhoitajana tabletinvalmistuksessa, johon voi sisältyä lääkeaineiden punnitusta, massanvalmistusta, tabletointia, päällystämistä ja tuotantokoneiden käyttämistä, joten tekninen taitavuus katsotaan eduksi. Töitä tehdään suurelta osin puhdastiloissa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta. Tehtävät sisältävät paljon dokumentointia, jonka takia työkielenä on suomi.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja osittain fyysisesti raskasta, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi 050 354 6065 (arkisin klo 9 - 15).

Orionintie 1, 02200 Espoo