Myyntineuvottelija Disas Caviar Oy:lle

Työpaikat / Myyntineuvottelija Disas Caviar Oy:lle

Myyntineuvottelija Disas Caviar Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää Akaa Valkeakoski Myyntitehtävät Disas Caviar Oy Ltd

Haemme vahvassa kasvussa olevan kalatukun ja Suomen suurimman mätitalon, Disas Caviar Oy:n myyntitiimiin sosiaalista, sinnikästä ja ahkeraa MYYNTINEUVOTTELIJAA

Työnkuvaasi kuuluu myyntityö vähittäiskaupan asiakkaille puhelimella ja tietoteknisiä välineitä hyödyntäen. Henkilöstä riippuen työ voi sisältää myös messu- ja kenttätyötä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat huippuluokan kalajalosteet, kuten oman Loviisan tehtaan tuoresavustetut lämmin- ja kylmäsavutuotteet. Tuotesalkkuumme kuuluvat myös Suomen eniten myydyimmät mätituotteet ja tuorekalat. Myymme kotimaisten kalastajien ja pohjoismaisten kalankasvattajien vastuullisesti pyytämiä ja kasvattamia kaloja sekä ASC- ja MSC-sertifioituja kaloja ja äyriäisiä maailman meriltä.

Sinulta odotamme

• Kaupallista koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä

• Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

• Positiivista, sinnikästä ja periksiantamatonta asennetta pitkäjänteiseen asiakastyöhön

• Haasteiden ratkaisukykyä

• Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteiseen myynti- ja asiakastyöskentelyyn

• Kalan ja mädin tuntemus sekä englannin kielitaito katsotaan tehtävässä eduksi

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, mielenkiintoisen näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia uutta myynnin tehtävistä, rennossa, huumorintajuisessa ja aikaansaavassa tiimissä. Työkavereina sinulla ovat alan vahvat osaajat.

Työpiste sijaitsee Hämeenlinnassa, tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työaika sijoittuu arkipäiville ja alkaa heti sopivan ihmisen löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tartu tilaisuuteen. Hae osaksi vahvasti kasvavaa yritystä ja tule mukaan rakentamaan Suomen halutuinta DISAS-kalabrändiä!

Kyseessä on suorarekrytointi ja työsopimus kirjoitetaan Disas Caviar Oy:n kanssa. Barona Teollisuus Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Huomioithan, ettemme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.