Tapahtumatyöntekijöitä Vaasan Sähkö Areenalle

Työpaikat / Tapahtumatyöntekijöitä Vaasan Sähkö Areenalle

Tapahtumatyöntekijöitä Vaasan Sähkö Areenalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Vaasan Jäähallin ravintolat Oy

Tunnetko tyypin, joka on ehdoton tiimipelaaja? Jolle nopeasti muuttuvat pelitilanteet ovat elämän suola, ja jonka hymy ei hyydy edes alivoimalla pelatessa tai jatkoajan tiukoissa paikoissa? Ai tunnet? Jatka lukemista, sillä me haluamme tämän tyypin osaksi joukkuettamme!

Etsimme innokkaita ravintola-alan tekijöitä osaksi upouuden Vaasan Sähkö Areenan tapahtumatiimiä!

Tapahtumatiimi työskentelee Vaasan Sportin kotipeleissä sekä muissa Areenalla järjestettävissä tapahtumissa. Työtehtävät vaihtelevat erilaisten myyntipisteiden ja ravintoloiden välillä virvokkeiden myynnistä Á la carte annosten tarjoiluun. Työaika painottuu ilta- ja viikonloppuvuoroihin.

Tarjoamme kaikille tiimiin valituille tekijöille laadukkaan perehdytyksen ja koulutuksia, joten voit hakea, vaikkei sinulla vielä olisi paljon kokemusta ravintola-alalta. Osana tapahtumatiimiä, sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ravintola-alan supertähdeksi. Ravintola-alan osaajille tarjoamme haastavampia tehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan.

Työt alkavat perehdytyksellä 3.8.2021 ja jatkuvat läpi kauden 2021-2022. Otteluohjelman ja kotipelit näet täältä.

Hakijan eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus ravintola-alalta
  • Aiempi kokemus asiakaspalvelualalta
  • Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Ennakkoluuloton ja reipas asenne

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä nyt rakennetaan yhdessä Vaasan Sportin kanssa Vaasan timanttisin tapahtumatiimi! Otetaan yhdessä askel kohti uutta.

Lisätietoja saat Baronan Vaasan toimistolta. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

65100, 65100 Vaasa