Assistance Coordinator

Työpaikat / Assistance Coordinator

Assistance Coordinator

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Logistiikka/kuljetus/liikenne SOS International

Oletko palveluhenkinen, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Palatko halusta oppia uutta ja ratkaista käytännön haasteita ja ongelmia? Haemme nyt asiakkaallemme SOS Internationalille Assistance Coordinatoreita määräaikaiseen työsuhteeseen - oletko se sinä?

Mitä työnkuvaan kuuluu?

SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhäpäivinäkin.

Työssä autat pulaan jääneitä autoilijoita ja löydät heille parhaat mahdolliset ratkaisut yllättäviin tilanteisiin. Kommunikoit asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa puhelimitse ja sähköpostilla.

Vastaanotat ajoneuvo- ja liikennevahinkoihin liittyviä korvaustapauksia ja takaat turvallisen matkan jatkumisen asiakkaillemme. Hoidat myös korvaustoimintaan liittyvää asiakirjaliikennettä sekä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Etsimme uutta tiimiläistä määräaikaiseen työhön vuoden loppuun saakka. Tehtävässä voi olla määräaikaisuuden jälkeen myös jatkomahdollisuus.

Viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee 0-37,5 h välillä ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa ja mahdollisuus myös etätyöskentelyyn on olemassa.

Yksin ei tarvitse pärjätä, sillä saat ympärillesi mukavan, osaavan ja auttavan tiimin. Meillä työskennellään hyvällä asenteella ja uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Millaista tyyppiä etsimme?

Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin – etkä stressaannu ajoittaisesta kiireestä. Kohtaat asiakkaat aina empaattisella ja ennakkoluulottomalla asenteella.

Voit olla joko kokenut konkari, tai vielä hiomaton timantti. Annamme joka tapauksessa kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvan tuen kehittymiseen. Tärkeintä ei ole työskentelytaustasi, vaan asenteesi sekä halusi työskennellä asiakasrajapinnassa ja intosi oppia uusia juttuja!

Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Haluamme kuulla sinusta pian!

Lähetä hakemuksesi meille hakulinkin kautta heti tai viimeistään 15.8., niin tutustutaan! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Sakran Nuojuaan, p. 0505716584.