Projekti-insinööri Helsinkiin

Työpaikat / Projekti-insinööri Helsinkiin

Projekti-insinööri Helsinkiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme kansainvälisessä kentässä toimivalle asiakkaallemme projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Päävastuualueesi on sähkömoottoreiden asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi teollisuuteen. Tehtävä pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista, dokumentointia ja sidosryhmäyhteistyötä esimerkiksi tuotannon kanssa.

Edellytämme

• DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta)

• AIempaa kokemusta teollisuuden toimitusprojekteista

• Vahvoja viestintätaitoja ja dynaamista työtapaa

• Erinomaista englannin kielen taitoa, sekä hyvää suomen osaamista

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että hahmotat kokonaisuuksia ja toimit jouhevasti projektien eri vaiheissa ja muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työtapaa, vaikka tiimi ja esimiehesi ovatkin tukenasi.

Haethan tehtävää heti, sillä haastattelut käynnityvät jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 313 1449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Baronan edut käytössäsi Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.