Ravintolapäällikkö RaxBuffet Vaasa

Työpaikat / Ravintolapäällikkö RaxBuffet Vaasa

Ravintolapäällikkö RaxBuffet Vaasa

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Rax Buffet Vaasa

Oletko energinen ja kunnianhimoinen? Etsitkö uusia haasteita urallasi? Näetkö asetetut tavoitteet positiivisina haasteina, joiden eteen saat koko tiimisi tekemään töitä hyvässä hengessä? Mikäli vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, olet etsimämme henkilö! Haemme siis Rax Pizzabuffet Vaasaan RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ.

Tarjoamme sinulle

Meillä on sinulle tarjolla haastava ja vastuullinen rooli Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja.

Ravintolapäällikön työsuhde on kokoaikainen keskimäärin 112,5h/3vko.Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9 alkaen.

Menestyksen avaimet

Pärjäät tehtävässä, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja asiakaspalveluun. Olet yrittäjähenkinen, ulospäinsuuntautunut ja tehokas tiimipelaaja, jolta löytyy johdonmukainen ja valmentava ote työympäristönkehittämiseen ja esimiestyöhön.

Ravintolapäällikön tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran kokemusta joko esimiehenä tai vuoropäällikkönä toimimisesta sekä työkokemusta asiakaspalvelu- tai ravintola-alalta. Lisäksi katsomme kaupallisen- tai ravintola-alan koulutuksen ehdottomasti eduksesi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä, vaan tehtävässäsi sinua tukee aluepäällikkö sekä ravintolasi osaava henkilökunta.

Tehtävänkuvaus

Ravintolapäällikkönä huolehdit tulosvastuullisesti yksikön toiminnasta kokonaisuudessaan. Tähän kuuluu mm. rahaliikenteestä ja raportoinnista vastaaminen sekä tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteiden saavuttaminen. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti myös suorittavaan työhön ravintolassa. Esimiehenä olet kannustava sekä esimerkillä johtava. Ymmärrät menestyksen muodostuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Työ on 2-vuorotyötä ja joka sisältää työvuoroja iltaisin ja viikonloppuisin.

Kiinnostuitko?

Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana täältä ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Rax Pizzabuffet on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.