Kokenut mekaniikkasuunnittelija

Työpaikat / Kokenut mekaniikkasuunnittelija

Kokenut mekaniikkasuunnittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Tekniikka Teollisuus/tuotanto Suunnittelu

Etsimme kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa asiakkaallemme Helsinkiin. Mikäli sinulla on kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta, voit olla etsimämme henkilö. Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Barona Teollisuuden sekä työntekijän välille. Tehtävässä toivottu aloitus on elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelutiimissä, jossa vastaat osaltasi tuotesuunnittelusta asiakaslähtöisissä projekteissa. Toimit tehtävässä asiantuntijana ja teet yhteistyötä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (insinööri tai DI) sekä kokemusta kone- ja/tai laitesuunnittelutehtävistä sekä 3D-ohjelmistoista. Lisäksi toivomme, että omaat oma-aloitteisen ja huolellisen työotteen sekä kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä hyvät edellytykset ammattitaitosi kehittymiselle. Tehtävässä pääset myös työskentelemään kansainvälisessä ja alallaan arvostetussa yrityksessä huipputuotteiden parissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Sally Tähkälä, p. 044 4915215, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14–15.

Baronan edut käytössäsi Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.