Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G

Työpaikat / Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G

Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Tekniikka Teollisuus/tuotanto Suunnittelu ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Oletko urasi alkuvaiheilla tai jo kokeneempi insinööri? Etsimme asiakkaallemme ABB Motors and Generatorsille kasvavaan tiimiin mekaniikkasuunnittelijoita Helsinkiin. Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Barona Teollisuuden sekä työntekijän välille. Tehtävässä toivottu aloitus on lomien jälkeen elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä vastaat osaltasi projekti- ja asiakaskohtaisesta sähkömoottoreiden mekaniikkasuunnittelusta. Työsuhteen alussa toimit pääsuunnittelijan rinnalla mutta kokemuksen karttuessa saat omia suunnitteluprojekteja vastuullesi. Mikäli olet jo kokeneempi suunnittelija, sinulla on mahdollisuus saada omia projektivastuita nopeastikin.

Toivomme sinulta:

• soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri)

• aiempaa kokemusta teollisuuden 3D-suunnittelusta sekä mielellään myös hitsatuista rakenteista

• 3D-suunnitteluohjelmien tuntemusta

• englannin ja suomen kielen hyvää osaamista.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on tarkka ja huolellinen työskentelytapa, myös paineen alla. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitojasi.

Esimiehen kertomaa: ”Meillä on erittäin hyvä tiimi ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita. Tässä työssä näet suunnitelmiesi toteutuvan tuotannossa ja pääset mahdollisesti näkemään koneen myös asiakkaan päässä, joten koko tuotteen elinkaari tulee tutuksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Baronan edut käytössäsi Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.