Tarjoilija Haikon Kartanoon

Työpaikat / Tarjoilija Haikon Kartanoon

Tarjoilija Haikon Kartanoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Helsinki Vantaa Sipoo Järvenpää Hotelli- ja ravintola-ala Haikon Kartano

Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli. Hotelli sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla, vain 7 kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Etsimme mahtavalla asenteella varustettua huipputyyppiä! Olet mahdollisesti tehnyt vastaavia töitä aikaisemmin, pystyt työskentelemään joustavasti erilaisissa työtehtävissä ja nautit asiakaspalvelusta. Lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tässä työssä et varmasti joudu tylsistymään, sillä pääset työskentelemään a’ la carten lisäksi erilaisissa tehtävissä mm lounaalla, tilaisuuksissa, kokouksissa sekä terassilla. Toivomme sinulta hygieniapassia ja salmonellatodistusta ennen töiden aloitusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Työt voisi aloittaa nopeastikin ja jatkaa sopimuksen mukaan ainakin syyskuuhun saakka. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa, myös viikonloppuisin, keskimäärin 90 h / 3vko. Aloituksen, lopetuksen ja työtuntien suhteen on mahdollista joustaa kokemuksestasi tai elämäntilanteestasi riippuen.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!