Asiakkuuspäällikkö Isku Interior Oy:lle Seinäjoelle

Työpaikat / Asiakkuuspäällikkö Isku Interior Oy:lle Seinäjoelle

Asiakkuuspäällikkö Isku Interior Oy:lle Seinäjoelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Myyntitehtävät Isku Interior Oy

Iskun asiakkuuspäällikkönä pääset tarjoamaan asiakkaillesi tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin huipputuotteita ja palveluita, kehittymään tehtävässäsi ja luomaan alueesi yritysasiakkaille viihtyisien työympäristöjen verkoston.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset organisaation vahvalla tuella kehittymään ja kasvamaan alueesi B2B -myynnin johtotähdeksi työympäristöjen ja kalusteratkaisujen maailmassa. Tehtävään sopii aktiivinen ja positiivinen henkilö, joka haluaa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja on innokas oppimaan uutta myynnin parissa. Kaupallinen koulutus ja aiempi työkokemus myynnin tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin innokas asenne työtä kohtaan, halu oppia uutta ja myyntihenkisyys. Hakijan eduksi katsotaan sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen osaaminen.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka edesauttaa erinomaisilla yhteistyötaidoillaan sekä pitkäikäisten asiakkuussuhteiden luomista, että oman organisaation sisällä tiimin toimivuutta. Uusasiakashankinnan kentällä uskallus, ajan hermoilla oleminen ja alueellinen tietämys ovat valittavan henkilön avaimet tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Aktiivinen asiakastyö edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän palkkaus muodostuu peruspalkasta, sekä myyntiprovisiosta.

Barona toimii hakuprosessissa rekrytoijana ja työsopimus solmitaan työntekijän ja Isku Interior Oy:n välillä. Lisätietoja Antti Flander, +358 44 5451370, arkisin.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi tehtävään CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna alla olevan painikkeen kautta.

60100, 60100 Seinäjoki