Pakkaajia päivävuoroon Frode Laursenille

Työpaikat / Pakkaajia päivävuoroon Frode Laursenille

Pakkaajia päivävuoroon Frode Laursenille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa Frode Laursen A/S

Haemme asiakkaallemme Frode Laursenille pakkaajia Keravan Saviolla sijaitsevaan logistiikkakeskukseen. Frode Laursen on lämminhenkinen perheyritys, jonka toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, kehittyminen sekä tiimityöskentely.

Pakkaajana pääset työskentelemään päivittäistavaran, kuten pesuaineiden, kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden sekä kuivatuotteiden, parissa huoneenlämpöisessä työympäristössä. Pakkaajan työ on ripeää ja aktiivista työtä, jossa pääset näkemään oman työnjälkesi. Työssä pärjää hyvin niin vasta logistiikka-alaan tutustuva kuin jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä.

Töitä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15, joten viikonloput saat viettää aina vapaalla. Töitä on mahdollista tehdä joustavasti 1-5 vuoroa viikossa ja hyvin työssä pärjäävällä voi olla mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Alkuun työtä on tarjolla vuoden 2021 loppuun asti, mutta hyvin työssä suoriutuvalle töitä voi olla tarjolla pitkäaikaisestikin.

Toivomme sinulta:

  • innokasta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan
  • tiimityöskentelytaitoja
  • motivoitumista oman työjäljen näkemisestä
  • sujuvaa suomen- tai englanninkielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden pitkäaikaiseen päivätyöhön varastotehtävien parissa
  • joustavan päivätyön, jossa pystyt sopimaan työvuorot juuri oman tilanteesi mukaan
  • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrelta

Työskentely on mahdollista aloittaa heinäkuussa ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laitathan meille hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta pikaisesti, mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Myllykorventie 10, 04260 Kerava