TUOTANTOINSINÖÖRI, Orfer Oy, Orimattila

Työpaikat / TUOTANTOINSINÖÖRI, Orfer Oy, Orimattila

TUOTANTOINSINÖÖRI, Orfer Oy, Orimattila

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Orimattila Lahti Teollisuus/tuotanto Tekniikka Orfer Oy

Haemme Orfer Oy:hyn Orimattilaan hitsauksen tuntevaa tuotantoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Tuotantoinsinöörin päätehtävänä on toimia robottihitsauksen asiantuntijana halliten ja kehittäen hitsausprosessia. Lisäksi ohjaat laatua, vastaat tuotannon seurannasta ja toimit myynnin teknisenä tukena. Tuotantoinsinöörinä toimit myös kunnossapidon ja menetelmäasioiden parissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. mekatroniikka) ja robottihitsauksen tuntemusta
  • hyvää laatu- ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta
  • kokemusta vastaavasta tuotantoympäristöstä
  • kykyä toimia myös asiakasrajapinnassa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme teknisten piirustusten lukutaidon sekä CAD-osaamisen. Jos sinulla on IWS-koulutus, se katsotaan luonnollisesti eduksesi.

Toivomme, että olet työtavaltasi toimeen tarttuva prosessiosaaja, jolla on vahvat yhteistyötaidot ja aktiivinen, jatkuvan parantamisen asenne.

Orfer Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa asiantuntemustasi menestyvässä yrityksessä sekä urapolkumahdollisuuksia esim. tuotantopäällikön rooliin. Yritykselle osaava henkilökunta on tärkeää, joten kouluttautumistakin tuetaan, esim. IWS-koulutuksen suorittaminen voi olla mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa 16.8.2021 jälkeen Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019),  parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.