Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Työpaikat / Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Aloitteleva teollisuustyöntekijä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Riihimäki Hyvinkää Hämeenlinna Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme Riihimäelle aloittelevia tuotantotyöntekijöitä teollisuuden 3-vuorotöihin.

Oletko kiinnostunut teollisuustyön tarjoamista mahdollisuuksista, mutta et omaa aiempaa kokemusta? Haetko kenties kokemusta koulutuksesi tueksi? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden aloittaa uusi ura tai kehittää jo olemassaolevia taitoja. Haemme nyt tuotantotyöntekijöitä työskentelemään valmistus- ja koneenkäyttötehtävissä.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Myös hyvästä rutiininsietokyvystä on etua tehtävässä. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on valinnan edellytys.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn tuotannon perehdytyksen kautta opittavien tehtävien parissa ja mahdollisuuden hyvillä otteilla lunastaa vakituinen työ asiakkaamme kirjoilla määräajan jälkeen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.