Lähihoitaja hoivakoti Sammonkotiin

Työpaikat / Lähihoitaja hoivakoti Sammonkotiin

Lähihoitaja hoivakoti Sammonkotiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Jyväskylä Terveydenhuolto/sosiaaliala Humana Finland Oy

Humana asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihin mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Jokainen asukas on yksilö, josta halutaan pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kotikylä Sammonkoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella Jyväskylän Keljonkankaalla. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 67 iäkkäälle ihmiselle. Asumismuotona on ryhmäkodit ja erilliset yksiöt. Sammonkodin palvelukoti on koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea.

Haemme asiakkaallemme Sammonkotiin elokuusta alkaen vakituista ja kokoaikaista ohjaajaa. 

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaat.

Työtä hoivakodissa tehdään viikon jokaisena päivänä kolmessa eri vuorossa. Palkkaus pohjautuu sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja työllistyt suoraan asiakkaamme, Humanan työntekijäksi.

Humanan työntekijänä sinulla on käytössä Eazybreak -henkilöstöedut liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan.

Sammonkodissa uutta työystävää odottaa ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostetaan ja hyödynnetään kaikkien osaamista. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikka on savuton.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Keljonkankaantie 58, 40530 Jyväskylä