Makeistyöntekijä massanvalmistukseen Brunbergille

Työpaikat / Makeistyöntekijä massanvalmistukseen Brunbergille

Makeistyöntekijä massanvalmistukseen Brunbergille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Sipoo Vantaa Hyvinkää Mäntsälä Järvenpää Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto Brunberg Oy

Voiko työpäiväsi koostua enää herkullisemmista asioista kuin suukoista, tryffeleistä, suklaasta, lakritsasta sekä marmeladista? Haluaisitko olla mukana valmistamassa hyvän mielen makeisia?

Haemme asiakkaallemme Porvooseen Brunbergin makeistehtaalle makeistyöntekijää massanvalmistukseen. Työtä on tarjolla perheyrityksessä, missä kunnioitetaan makeisia ja niiden raaka-aineita, joista ne valmistetaan.

Eli Hyvää Porvoon mitalla!

Brunberg on vuonna 1871 perustettu kotimainen perheyritys Porvoossa. Vuoden 2019 liikevaihto oli n. 9,5 milj. euroa ja henkilöstön määrä 65 henkilöä. Tuote-valikoimaan kuuluvat mm. suositut Brunbergin suukot, tryffelit, lakritsit sekä perinteiset Alku-karamellit. Kaikki toiminnot sijaitsevat Porvoossa.

Tarjoamme työympäristön, missä pyritään huomioimaan toiset, annetaan aikaa toisille ja perinteisenä yrityksenä vaalitaan vanhan ajan korrektiutta. Tiiviissä työyhteisössä vallitsee kunnioituksen kulttuuri.

Makeistyöntekijänä massanvalmistuksessa pääset mittailemaan raaka-aineita sekä valmistamaan massaa, josta tuotetaan makeisia. Tärkeää työssä on se, että keskitytään tekemään tarkasti ja oikein, ohjeiden mukaan.

Työtä on tarjolla nyt yhdelle työntekijälle alkaen elo-syyskuun vaihteessa alkuun kuuden kuukauden määräaikaisessa työsuhteessa, mutta myös jatkoon on mahdollisuus. Tuotanto pyörii kahdessa vuorossa ma-pe klo 6-22 välillä. Palkkaus menee elintarvikealan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävää varten tarvitset:

  • Suomen kielentaitoa
  • Huolellisuutta ja tarkkuutta
  • Oma-aloitteisuutta ja ahkeruutta
  • Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta elintarvikealalla työskentelystä tai tuotantotehtävistä. Puuttuvan työkokemuksen voi kuitenkin korvata rautaisella asenteella ja hyvällä työmotivaatiolla!
  • Hygieniapassi
  • Hyvää fyysistä kuntoa, koska työ pitää sisällään raskaita työvaiheita ja vaatii kestävyyttä

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos haluat olla mukana luomassa iloa ja jakamassa hyvää mieltä arvostetussa kotimaisessa brändissä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Aloitamme rekrytoinnin heti, joten hae mukaan jo tänään!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.