Kiertävä huoltoasentaja, Dayton Oy

Työpaikat / Kiertävä huoltoasentaja, Dayton Oy

Kiertävä huoltoasentaja, Dayton Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Espoo Kerava Asennus/huolto Tekniikka Dayton Oy

Dayton Oy etsii motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa huoltoasentajaa elintarviketeollisuuden laitekannan kunnossapito- ja huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Olisitko se sinä?

Tehtäväsi ja vastuusi

Huoltoasentajana suoritat mm. ruoanvalmistuksessa, punnituksessa, säilytyksessä ja esillepanossa käytettävien tuotteiden asennuksia, ennakkohuoltoja ja vikakorjauksia. Työt tehdään itsenäisesti tai pienryhmässä, ja asiakaskuntasi koostuu päivittäistavarakaupoista sekä Fastfood ja Horeca sektoreilla toimivista toimijoista.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesi arkisin päivävuoroon. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella, mutta työt voivat kuitenkin satunnaisesti vaatia pidempääkin matkustamista. Asiakaskohteiden välillä liikkumiseen saat käyttöösi yrityksen huoltoauton.

Odotukset sinulta

Hakijoilta odotamme vähintäänkin sähköasentajan koulutusta. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta huolto- ja korjaustyöstä, voit olla työtaustaltasi myös vasta urasi alussa oleva ammattilainen. Valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen, joten tärkeämpää on korkea työmotivaatio ja oppimisen halu.

Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta joustoa työaikojen suhteen. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä riittävää englannin kielen taitoa etenkin laitevalmistajien teknisten dokumentaatioiden tulkitsemiseksi. Etunasi haussa toimii kylmäaineluvat ja kokemus kylmälaiteasennuksista.

Tarjoamme sinulle

Valitulle henkilölle tarjoamme mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen jatkuvasti kasvavaan edelläkävijäyritykseen. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja työsuhteen aikana saat jatkuvan tuen osaavilta työkavereilta- ja yhteisöltä. Työnantaja kannustaa sinua ja tarjoaa jatkuvan koulutuksen. Tehtävästä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden ammattitaitosi kasvuun ja kehitykseen. Kokemuksesi karttuessa saat myös vastuuta ja pääset suorittamaan vaativampia tehtäviä. Työsi pääset tekemään nykyaikaisilla työmenetelmillä ja panoksestasi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus.

Innostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, älä epäröi jättää meille hakemustasi. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Daytonille vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela/Barona Tekniikka & Asennus Oy, puh. +358504648493