Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G, induktiokoneet

Työpaikat / Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G, induktiokoneet

Mekaniikkasuunnittelija, ABB M&G, induktiokoneet

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Suunnittelu Tekniikka Teollisuus/tuotanto ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Haemme ABB Oy Motors and Generators -yksikköön Pitäjänmäelle mekaniikkasuunnittelijaa. Tehtävän toivottu aloitus on syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Teollisuus Oy:n välille.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävässä työskentelet induktiokoneisiin erikoistuneessa tiimissä ja vastaat osaltasi asiakas- ja projektikohtaisesti induktiokoneisiin liittyvistä tuote- ja ylläpitosuunnitteluprojekteista. Tuotat myös dokumentaatiota niin ABB:n sisäiseen käyttöön kuin myös ulkoisille sidosryhmille ja toimit teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tuotannon kysymyksissä. Mekaniikkasuunnittelijana toimit tiiviissä yhteistyössä niin sähkösuunnittelun kuin myös myynnin, tuotekehityksen sekä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta

• tehtävään soveltuvaa teknistä tutkintoa (esim. konetekniikan insinööri)

• työkokemusta teollisuuden mekaniikkasuunnittelusta tai vastaavasti käytännön kokemusta esimerkiksi kunnossapidosta, asennustehtävistä tai muusta vastaavasta.

• 3D-suunnittelumaailman tuntemusta (tehtävässä käytössä AutoCAD ja NX)

• mielenkiintoa toimia teknisten haasteiden parissa ja oma-aloitteista työotetta

• englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista osaamista.

ABB tarjoaa sinulle muun muassa hyvän perehdytyksen tehtävään, rennon, mutta asiantuntevan tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä haastavampien tehtävien pariin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.

Baronan edut käytössäsi Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.