Tekstiilinkäsittelijä varastolle

Työpaikat / Tekstiilinkäsittelijä varastolle

Tekstiilinkäsittelijä varastolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa? Haluatko päästä osaksi hyvää työyhteisöä?

Haemme asiakkaallemme pitkäaikaista työntekijää Tuusulan ja Vantaan rajalle huolehtimaan yrityksille vuokrattavien työvaatteiden käsittelystä ja pesusta. Työ pitää sisällään pääasiassa vaatteiden viikkausta ja pakkausta sekä automaattipesukoneen käyttämistä.

Tässä tehtävässä tulet pärjäämään positiivisella ja reippaalla asenteella. Tehtävään järjestetään perehdytys, joten aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei tarvitse olla. Työyhteisön tuki on myös aina läsnä.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti ja kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Ensimmäinen työsuhde on neljän kuukauden määräaikaisuus, mutta sen jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työt tehdään arkisin klo 6-19 välillä, joten viikonloput saat nauttia missä ja miten haluat.

Lähetä hakemuksesi pian, nämä paikat viedään nopeasti. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!