King Team Member BURGER KING Tuusula

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Tuusula

King Team Member BURGER KING Tuusula

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Vantaa Kerava Järvenpää Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi! Tuusulan Burger King etsii vahvistusta tiimiinsä vakituisella työsopimuksella syksyksi. Mikäli sinulla on esimerkiksi välivuosi edessä, saatat olla juuri etsimämme henkilö! Etsimme myös keikkatyöntekijää, joka voi työskennellä esimerkiksi opiskelujen ohessa. Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme työntekijöitä Tuusulan Burger Kingille syksyksi. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva, tuntimäärällä oleva vakkarisoppari. Tunteja sinulle kertyy 45h-63h/3vk. Tämä sopii mainiosti, mikäli sinulla on välivuosi tiedossa, opintosi loppumaisillaan tai etsit vakkariduunia. Toivomme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian.

Lisäksi etsimme keikkatyöntekijöitä kingijengiin. Jos olet opiskelija ja voit jatkaa keikkailua myös syksyllä opiskelujesi ohessa,saatat olla etsimämme henkilö.

Työvuorot vaihtelevat aamusta iltamyöhään, joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae paikkaa!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä! BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Tehtävä edellyttää vähintään 16 vuoden ikää. Sinun tulee hankkia ennen työsi aloittamista salmonellatodistus ja myöhemmin hygieniapassi. Ei hätää, ellei sinulla niitä vielä ole, ehdit hyvin suorittamaan ne vielä. Barona toimii rekrytoinnin kumppanina.

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!