Kampanjatyöntekijäksi Baronalle

Työpaikat / Kampanjatyöntekijäksi Baronalle

Kampanjatyöntekijäksi Baronalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa

Tule osaksi Barona Logistiikan huipputiimiä! Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan käyttötavarakaupan logistiikan kulissien taakse!

Kampanjatyöntekijänä pääset työskentelemään vaatteiden, kosmetiikan, asusteiden sekä kodintuotteiden parissa huoneenlämpöisessä ja siistissä logistiikkakeskuksessa Keravalla. Työtehtävät koostuvat pääasiassa tuotteiden lajittelusta ja pakkaamisesta. Työtä tehdään arkipäivisin aamuvuorossa klo 6–14.

Työntekijässä arvostamme hyvää työmotivaatiota, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä ahkeruutta. Katsomme aiemman työkokemuksen varastolta eduksi, mutta se ei ole edellytys työllistymiselle. Työntekijöillemme tarjoamme kannustavan työympäristön ja työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä työntekijänä ja päästä tutustumaan varastomaailmaan.

Kyseessä on kuukauden kestävä projekti, joka alkaa elokuun puolivälissä. Työssä hyvin menestyvällä voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä pidempäänkin muissa vastaavanlaisissa varastotehtävissä.

Mikäli uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pian! Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!