Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä

Työpaikat / Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä

Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Myyntitehtävät

Rakennustarvike- ja sisustusmyyjä; etsimme sinua! Nyt on mielenkiintoinen, vakituinen paikka avoinna alan liikkeessä. Mikäli olet kiinnostunut palvemaan remontoivia asiakkaitamme, jatkahan lukemista!

Etsimme nyt kahta rakennustarvike- ja sisustusmyyjää asiakkaallemme Poriin lähelle keskustaa. Työtunteja on tarjolla täydet 37,5h/ viikko ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 ja lauantaisin klo 9-13 väliselle ajalle.

Sinut perehdytetään tehtävään, mutta odotamme sinulla olevan ripeä ja pirteä työskentelyote, asiakaspalvelijan asenne sekä myynnillinen pilke silmäkulmassa. Asiakkaita palvellaan rennosti mutta asiantuntevalla otteella.

Työhön kuuluu myynnin lisäksi hyllytystä, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Alan soveltuva koulutus, esim. pintakäsittelijän tutkinto, katsotaan eduksesi.

Barona toimii rekrytointikumppanina ja työsopimus solmitaan asiakkaan ja työntekijän välillä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän turhia aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Baronan Kai Steniukseen arkisin toimistoaikoina numeroon 044 357 3571.