Varastotyöntekijä Keravalle

Työpaikat / Varastotyöntekijä Keravalle

Varastotyöntekijä Keravalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne

Viihdytkö fyysisessä työssä? Kiinnostaako sinua monipuoliset varastoalan tehtävät hyvässä porukassa?

Haemme asiakkaallemme Keravalle varastotyöntekijöitä. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, johon pääsee niin autolla, kuin julkista liikennettä käyttäen. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkisin klo 6–22 välillä porrastetusti eri vuoroissa. Työtehtäviin kuulu vastaanoton, keräilyn ja lähettämön eri vaiheet. Työtehtävissä käytetään sähköistä lavansiirtovaunua.

Tässä tehtävässä menestyy hyvän asenteen ja reippaan otteen omaava henkilö, joka tykkää pitää itsensä liikkeessä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin käydään läpi kattava perehdytys.

Työssä on mahdollista aloittaa heti, ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti vuoden 2021 loppuun asti. Työssä hyvin viihtyvällä ja menestyvällä voi olla hyvinkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!