Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön

Työpaikat / Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön

Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko päästä työskentelemään liikkuvan paikallislogistiikan pariin? Haluaisitko työskennellä joustavasti eri työvuoroissa (aamu-, ilta- ja/tai yövuoroissa) niin arkisin kuin viikonloppuisinkin?

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle työntekijöitä liikkuvan logistiikan tehtäviin. Tässä tehtävässä tulet vaihtamaan sähköpotkulautojen akkuja, siirtämään ja toimittamaan sähköpotkulautoja kohteesta toiseen sekä tarvittaessa huoltoon. Työssäsi pääset kommunikoimaan aktiivisesti logistiikkatiimin kanssa ja suunnittelemaan sekä vastaamaan itse oman työvuorosi sujuvuudesta. Työssä pääset liikkumaan pakettiautoa apuna käyttäen ja suuri osa työstäsi tapahtuu kaupungissa kierrellen paikkatietojärjestelmää hyödyntäen ja potkulautojen akkuja vaihtaen, mutta ajoittain voit päästä tekemään töitä myös varastolla sekä kaluston huoltotehtävien parissa.

Tehtävä sopii sinulle hyvin, jos sinulta löytyy B-ajokortti, kohtalainen englannin kielen taito, jonkin verran aluetuntemusta Helsingistä ja halu päästä työskentelemään fyysisessä työssä, liikkuvan logistiikan parissa! Töitä on mahdollista tehdä vaihtelevasti eri työvuoroissa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Työt alkavat 28.7, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Ratatie 11, 00100 Helsinki