Senior Full Stack Developer, Alma Media

Työpaikat / Senior Full Stack Developer, Alma Media

Senior Full Stack Developer, Alma Media

Hakuaika päättyy 30.09.2021

Helsinki IT/tietoliikenne Alma Media Suomi Oy

Haluaisitko keskittyä omien tuotteiden pitkäjänteiseen kehittämiseen? Haluaisitko olla mukana kehittämässä ratkaisuita, joita miljoonat silmäparit näkevät päivittäin? Etsimme nyt Alma Medialle Senior Full Stack -kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen täysin uuteen rooliin vahvistamaan Ad Tech –liiketoiminnan digimainontaan erikoistunutta tiimiä. Tehtävän sijaintina voi olla joko Tampere tai Helsinki.

Tiimin tehtävänä on vastata digimainonnan järjestelmien toimivuudesta, ylläpidosta sekä kehittää mainonnan ratkaisuja Suomen suurimmilla mediasivustoilla ja sovelluksissa. Ketterässä tuotekehitystiimissä toteutetaan modernia tuotekehitystä ja ylläpidetään kokeilemisen kulttuuria. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä sivusto- ja sovelluskehittäjien sekä Alman muiden tiimien kanssa. Tämä tarkoittaa, että saat todella laaja-alaisen näkyvyyden koko Alma Median toimintaan.

Tehtävänäsi on rakentaa integraatioita eri järjestelmien välille, käyttöönottaa järjestelmäkumppaneiden tarjoamia uusia ominaisuuksia sivustoilla ja sovelluksissa, sekä kehittää mainonnan palveluiden suorituskykyä. Tehtävässä pääset myös sukeltamaan syvälle datankeruun ja sen hyödyntämisen syövereihin. Tehtäviisi kuuluu myös muita monipuolisia digimainonnan kiinnostavia kehityshankkeita, jotka ovat arkkitehtuurillisesti moninaisia.

Toivomme, että sinulla on vahva hands-on -asenne tekemiseen ja halu oppia uutta. Koodisi on modulaarista, uudelleen käytettävää ja järkevästi ylläpidettävää. Ymmärrät myös DevOpsin merkityksen kokonaisuudessaan. Olet itseohjautuva ja suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta löytyvän osaamista seuraavista:

  • TypeScript, JavaScript, Node.js
  • noSql-tietokannat
  • GraphQL / REST

Lisäksi seuraavat osaamisalueet ja kiinnostus seuraavista katsotaan eduksi:

  • Microservices- / Serverless-arkkitehtuurit
  • Pilviympäristöt: AWS, GCP
  • React / React Native

Alma Media tarjoaa nopeasti kehittyvän ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset laaja-alaisesti hyödyntämään osaamistasi. Työssäsi pääset vaikuttamaan, mihin suuntaan haluat omaa osaamistasi kehittää. Viikoittaiset teknologiakoulutukset tukevat osaamisesi kehittymistä. Lisäksi saat työsi tueksi monipuolisten asiantuntijoiden joukon ja Alman yli sadan kehittäjän yhteisön, jotka auttavat sinua menestymään roolissasi.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Lauri on nykyään Alman asumisen palveluiden Lead Frontend Software Developer.

Lisää Alma Mediasta:

https://almamedia.dev/

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-30.9. klo 11-13 välisenä aikana Maarja Saar (etunimi.sukunimi (at) barona.fi, +358 44 4602 024).