Rekrytointikoordinaattori

Työpaikat / Rekrytointikoordinaattori

Rekrytointikoordinaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Henkilöstöhallinto/rekrytointi Toimistotyö Parkkipate Oy

Oletko rempseä ja iloisen asenteen omaava rekrytointiuraasi aloitteleva tai jo hieman rekrytointeja tehnyt henkilö etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt hyvällä pelisilmällä varustettua rekrytointikoordinaattoria asiakkaallemme ParkkiPatelle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin pääkonttoriin.

Rekrytointikoordinaattorina vastuullasi on ParkkiPate -perheen kasvattaminen entisestään. Tulet työskentelemään monipuolisissa rekrytoinnin tehtävissä hoitaen koko rekrytointiprosessia. Tehtävääsi voidaan mahdollisuuksien mukaan rikastaa riippuen taustastasi ja kiinnostuksestasi. Rekrytointikoordinaattorina tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

• Työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen.

• Hakijoiden läpikäyminen sekä potentiaalisten hakijoiden haastattelu.

• Muut rekrytointiin ja toimistotöihin liittyvät tehtävät.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

• hieman aikaisempaa kokemusta rekrytoinneista

• positiivinen asenne sekä kyky innostaa ihmisiä ympärilläsi

• hyvät vuorovaikutustaidot sekä suullisesti että kirjallisesti

• hyvä paineensietokyky ja ennen kaikkea asennetta

• huolellinen ja ahkera työote

• voimassa oleva B-ajokortti

Lisäksi toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta tavata uusia ihmisiä. Asiakkaamme tarjoaa hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä rempseän ja mukavan työyhteisön, jossa autetaan toinen toisiaan. Asiakkaamme toimii valtakunnallisesti, minkä takia tehtävä sisältää myös matkustamista Suomessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi CV:n kera jo tänään, mutta viimeistään 8.8. mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Rekrytointi tehdään yhteistyössä Baronan kanssa ja rekrytoitu henkilö rekrytoituu suoraan asiakkaallemme ParkkiPatelle. Huomaathan, että ilmoitus saatetaan poistaa jo ennen hakuajan päättymistä sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa rekrytointikonsultti Sini Jonk numerosta +358 50 452 1599 tiistaina 27.7. klo 10–11 tai sähköpostitse sini.jonk@barona.fi.