Ravintolatoimenjohtaja Kårkaféerna -ravintoloille Turkuun

Työpaikat / Ravintolatoimenjohtaja Kårkaféerna -ravintoloille Turkuun

Ravintolatoimenjohtaja Kårkaféerna -ravintoloille Turkuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Naantali Kaarina Lieto Hotelli- ja ravintola-ala Johtotehtävät Kårkaféerna /Kafé Gadolinia Kb

Nyt on avautunut harvoin tarjolla oleva mahdollisuus lähteä kehittämään ylioppilaskunnan omistamaa opiskelijaravintolaketjua! Uniikki ravintolakokonaisuus, Kårkaféerna Turun sydämessä odottaa. Olisitko sinä uusi ravintolatoimenjohtaja kehittämään Kårenia, Aurumia, Arkenia, Gadoa ja ASA:a?

Tiedät ehkä Kårenin, joka on ollut Turun tärkeimpiä maamerkkejä ja tapahtumapaikkoja jo vuodesta 1925 lähtien. Tarjoamme ja tuotamme asiakkaillemme monipuolisia ravintolapalveluja opiskelijalounaasta illallisiin sekä catering- ja tilausravintolatoimintaan.

Kårkaféerna är en attraktiv flerspråkig arbetsplats där vi skapar god mat och glädje för kunderna - på ett hållbart sätt.

Työroolissasi vastaat viiden ravintolan operatiivisesta toiminnasta, johtamisesta, taloudellisesta kyvykkyydestä sekä kannattavuudesta. Kehität ruokapalvelukonseptia, toimit rakentajan roolissa sidosryhmien välillä sekä visionäärinä ravintoloiden markkinoinnissa. Kyseessä on siis varsin monipuolinen tehtävä, jossa on monta hattua yhdelle tekijälle. Emme hae kuitenkaan Hassua Hatuntekijää vaan ennen kaikkea toivomme löytävämme helmen, joka saa ravintolat sekä henkilöstön loistamaan!

Mitä etsimme?

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ravintola-alalta. Nautit ihmisten kohtaamisista ja sukkuloit sujuvasti sekä opiskelijoiden että muiden sidosryhmien keskuudessa. Hallitset numerot, katteet ja kannattavuuden sekä sinulla on myös näkemystä markkinoinnista.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, på svenska ja in English. Työskentelykielemme on pääsääntöisesti ruotsi, joten mikäli ruotsin kieli ei vielä ihan suju, olethan halukas oppimaan ja kehittämään itseäsi sen saralla.

Olet dynaaminen sekä idearikas toimeenpanija ja aktiivinen joukkuepelaaja, sillä tätä kasvun matkaa kukaan ei tee yksin!

Mitä Kårkaféerna tarjoaa sinulle:

Erinomaiset mahdollisuudet päästä kehittämään ravintolatoimintaa ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Tukenasi on vakaavarainen yhtiö sekä osaava tiimi, joka on sydämellään mukana toiminnassa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä työsuhde-edut. Toimistomme sijaitsee legendaarisella Kårenilla, jossa yhdistyy arkkitehtuuri, monipuoliset tapahtumat sekä aktiivinen opiskelijatoiminta.

Tunnetko jo mukavaa kihelmöintiä? Siinä tapauksessa tämä paikka voi olla juurikin sinulle tarkoitettu! Laita meille tietoa itsestäsi sekä osaamisestasi vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n muodossa 29.8. mennessä.

Rekrytoinnin hoitaa Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Kati Blinnikka. Kati on parhaiten  tavoitettavissa ti 10.8. klo 9-11  ja ke 18.8. klo 13-15 välisinä aikoina.