Särmääjä pitkäaikaiseen työhön Orimattilaan

Työpaikat / Särmääjä pitkäaikaiseen työhön Orimattilaan

Särmääjä pitkäaikaiseen työhön Orimattilaan

Hakuaika päättyy 08.08.2021

Orimattila Lahti Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haemme sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle särmääjää Orimattilaan.

Haetko käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto, sekä aiempaa kokemusta särmäyksestä. Särmäyskoneiden tuntemus (terien vaihdot, särmäysarvojen säädöt, koneohjelmoinnit) sekä hyvä kuvien lukutaito katsotaan selkeäksi eduksi. Lisäksi työhösi kuuluu mm. tuotteiden siirtely trukilla sekä käsin. Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme hakijoissa tarkkuutta, huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi.

Töitä tehdään arkipäivisin 2- vuorossa, mutta toisinaan töitä saattaa olla myös 3-vuorossa. Pystythän toisinaan tekemään myös yövuoroja?

Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä. Edellytykselle työpaikan saamiselle on, että voit sitoutua töihin vähintään vuoden loppuun.. Hyvin työssään pärjäävällä työntekijällä on myös hyvä mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen yritykseen. Työt alkavat heti.

Hakemuksen voit jättää vain Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.