CNC-koneistaja teollisuuteen

Työpaikat / CNC-koneistaja teollisuuteen

CNC-koneistaja teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Järvenpää Tuusula Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme Keravalle koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen 2-vuorotyöhön Keravan tehtaalle koneistustehtäviin. v

Etsimämme työntekijä on CNC-koneistuksen perusasiat hallitseva tai pitkänkokemuksen omaava henkilö, jolla on aito halu koneistukseen. Kyseessä on pidempiaikainen työsuhde koneistustehtävien parissa mm. Fanuc ohjatulla CNC-työstökeskuksella metallituotteiden työstössä. Odotamme hakijalta piirustusten lukutaitoa ja kolmen vuoden työkokemusta koneistuksesta. Työhön sisältyy kappaleenvaihtoa, ohjelmien vaihtamista, sekä osaamisen mukaan ohjelmointia. Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin.

Olethan luonteeltasi oppimisen nälkäinen, tarkka, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö. Sinulla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta omalta osaltasi yrityksen tuotantotehtävissä ja kykenet perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme hakijalle pitkäkestoisen työn arvostetussa yrityksessä ammattilaisten opastuksella ja tuella, sekä todella hyvät työkaverit positiivisella asenteella. Yritys arvostaa myös oppimishalua ja kannustaa oppimiseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi