Vuoropäällikkö Helsingin Jäähalli

Työpaikat / Vuoropäällikkö Helsingin Jäähalli

Vuoropäällikkö Helsingin Jäähalli

Hakuaika päättyy 04.08.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Syksyn kulttuuritapahtumat ja liigapelit ovat jälleen nurkan takana! Omaatko hyvän paineensietokyvyn ja olet intohimoinen asiakaspalvelusta kiinnostunut tiimipelaaja? Olet oma-aloitteinen ja koet henkilöstön hyvinvoinnin tärkeänä? Hyvä juttu, sillä sitten saatat olla etsimämme vuoropäällikkö Helsingin Jäähallille!

Haemme kahta vuoropäällikköä hoitamaan joko yksityistilaisuuksia tai fast food -ruokapisteiden toimintaa ja näiden lisäksi yleisesti vastaamaan yleisötapahtumien sujuvuudesta. Vuoropäällikön monipuolinen työnkuva sisältää tilausten tekoa, työvuorosuunnittelua, tapahtumien operatiivisen johtamisen sekä kehitystyötä yhdessä muun tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vauhdikkaan ja iloisen tiimin esihenkilöksi. Työ on kokoaikainen 112h/3vko. Palkkaus neuvoteltavissa osaamistasi vastaavaksi. Toivottu aloitus on 1.9.2021, sopimuksen mukaan. Toivomme aikaisempaa esihenkilökokemusta ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kiinnostuitko?

Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerrothan jo hakemuksessasi oletko kiinnostunut yksityistilaisuuksiata vai fast food puolesta. Ja lisääthän opinto- ja työtodistuksesi valmiiksi hakemuksesi liitteisiin.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Helsingin Jäähalli on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Nordenskiöldinkatu 11-13, 00250 Helsinki