Aloitteleva varastotyöntekijä

Työpaikat / Aloitteleva varastotyöntekijä

Aloitteleva varastotyöntekijä

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Helsinki Vantaa Porvoo Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto ABB Oy Marine and Ports

Etsimme aloittelevaa varastotyöntekijää kansainväliselle ja arvostetulle asiakkaallemme ABB Marine & Ports -yksikköön Helsingin Vuosaareen pitkäkestoiseen työsuhteeseen koulutettavaksi työn ohessa alan ammattilaiseksi. Työtä tehdään tilanteen mukaan päivävuorossa, mutta odotamme 2-vuorovalmiutta.

Haemme ammattilaisten joukkoon uutta vahvistusta ja odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja/tai alan koulutusta. Odotamme hakijalta myös erittäin hyvää oppimiskykyä ja halua kehittyä teollisuuden varastoalan todella monipuoliseksi ammattilaiseksi. Jos olet asikaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja taidat suomen ja englannin kielen sujuvasti/hyvällä tasolla saatat olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on alan peruskokemus, halu ja asenne työtä kohtaan - me opetamme muun.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon, projektien, takuutoimitusten ja muiden toimituskokonaisuuksien kerääminen tilauslistojen mukaisesti. Työ sisältää myös tuotepuutteiden/valmistumisen aktiivisen raportoinnin ostolle ja toimeksiantajille, ja pakkausmittojen ja painojen toimittaminen logistiikkakoordinaattoreille.

Työnkuvaan kuuluu olennaisesti siltanosturilla työskentely isoilla 40tn taakoilla, herkästi vaurioituvien kappaleiden purku ja lastaus. Myös perustrukkitoiminnot, kuten rekkojen lastaus ja purku kuuluvat toimenkuvaan. Merivientipakkausten teko ja erinäiset pakkaustoiminnot ovat arkipäivää. Saapuneiden tilausten käsittely SAP-järjestelmässä sekä toimintojen priorisointi yhdessä varastovastaavan kanssa kuuluvat myös päivittäisiin tehtäviin.

Pidät asiakkaat ajan tasalla tilauksiin ja kuljetuksiin liittyvistä asioista ja huolehdit aikatauluista omalta osaltasi.

Työssä edellytetään yhteistyökykyä, tarkkuutta ja analyyttisuutta. Ongelmanratkaisukyky, joustavuus ja kyky toimia tehokkaasti kiiretilanteissa ovat vaatimuksia työssä menestymiselle. Toimit tarvittaessa nopeasti ja pystyt tekemään itsenäisesti omaan työhösi liittyviä päätöksiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen ja erittäin arvostettuun yritykseen, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssä alan ammattilaiseksi osana isoa asiantuntijaorganisaatiota alan ammattilaisten tuella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää pikaisesti koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietota tehtävästä saat sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi.