Ruiskumaalareita, FSP Finnish Steel Painting

Työpaikat / Ruiskumaalareita, FSP Finnish Steel Painting

Ruiskumaalareita, FSP Finnish Steel Painting

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Raisio Naantali Turku Teollisuus/tuotanto FSP Finnish Steel Painting Oy

Etsimme asiakayrityksellemme FSP Finnish Steel Painting Oy:lle ruiskumaalareita teollisuusmaalauksen pariin Raisioon.

Oletko kokenut ruiskumaalari tai pintakäsittelyalan ammattilainen? Tämä työpaikka sopii sinulle, jos sinulla on työkokemusta pintakäsittelyalalta, etkä pelkää työntekoa. Voit myös olla työurasi alkupuolella oleva pintakäsittelyalan koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäväsi koostuvat eri kokoisten metallikappaleiden ruiskumaalauksesta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli taskussasi on ammatillinen koulutus, esimerkiksi pintakäsittelyalan perustutkinto tai sinulla on työn kautta kartutettua kokemusta ruiskumaalauksesta. Olet tottunut tekemään työsi huolellisesti ja tarkasti. Asenteesi työntekoa kohtaan on oikea ja haluat kehittyä omassa ammatissasi. Tavoitteenamme on löytää mahdollisimman osaava maalari, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus maalaamisen opetteluun ja hyvä asenne avustavien töiden tekemiseen. Olet valmis tekemään vuorotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä vakaassa työympäristössä Raisiossa. Hyvin työssään menestyvälle tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi