Ohjaaja tukijakso toimintaan Vantaa ja Espoo, Go Strong Oy

Työpaikat / Ohjaaja tukijakso toimintaan Vantaa ja Espoo, Go Strong Oy

Ohjaaja tukijakso toimintaan Vantaa ja Espoo, Go Strong Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Go Strong avopalvelut käsittää sisällöltään ja intensiteetiltään erilaisia palvelumuotoja, jotka auttavat perhettä, kun heidän omat voimavaransa eivät yksin riitä. Ongelmien ennaltaehkäisy ja viimeisen päälle suunniteltu yhteen nivoutuva palveluvalikko on meidän selkäranka. Lähestymme asiakasperheitä voimavarakeskeisesti ja dialogisuuden kautta, etsien perheen sisäiset voimavarat, arjen huolia kuunnellen ja kriisitilanteissa auttaen.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Go Strongin avopalvelukonseptia. Haemme useampaa ohjaajaa tukijakso toimintaamme Vantaalle ja Espooseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta perhepalveluista, sosiaalihuollon avopalveluista tai lastensuojelusta. Työ on sopiva sinulle, joka kaipaat oman työsi ohelle lisähaasteita tai opintojen loppusuoralla olevalle sosiaali- tai terveysalan opiskelijalle.

Tukijaksot ovat tarkoitettu tilanteisiin, joissa arjen hallinta tuntuu haastavalta tai omat voimavarat eivät tahdo riittää. Lapsella voi olla käyttäytymishäiriöitä, psyykkisiä sairauksia, kehitysvammaisuutta tai lapsi on muutoin haastava hoidettava ja perhe tarvitsee tukea ja ohjausta lapsen hoitoon ja kasvatukseen. Tarjoamme perheen lapsille ammatillisen, luotettavan ja kannustavan varahoitopaikan. Annamme vanhemmalle tilaa, jotta hänellä on mahdollisuus esim. vapaa-aikaan tai parisuhteeseen.

Tukijaksot on säännöllisesti toteutettava hoitotuki lapselle esimerkiksi 1–2 viikonloppua kuukaudessa. Tukijaksot järjestetään Vantaan ja Espoon Go Strongin Home Base- toimintakeskuksissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Lasten ja nuorten kasvatus- ja ohjausvastuu
  • Arviointi ja dokumentointi
  • Perheohjausta

Tehtävä vaatii paineensietokykyä, tiimityötaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Toivomme työntekijöiden pystyvän sitoutumaan vähintään yhdeksi viikonlopuksi jokainen kuukausi. Lisäksi toivomme avointa ja positiivista otetta elämään, sekä aitoa halua auttaa lapsia, nuoria ja perheitä eteenpäin. Kielitaidoista ja ajokortista ei ole näissä tehtävissä haittaa. Palkkaus G21-G23 riippuen koulutustasostasi.

Yhdessä kollegoidesi kanssa pääset rakentamaan Go Strong avopalveluiden tulevaisuutta. Haluamme työmme kautta palvella niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämme korkeilla laatukriteereillä. Olemme valmiita laittamaan itsemme likoon joka päivä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.