MIG-hitsaaja ja hitsaajan avustaja

Työpaikat / MIG-hitsaaja ja hitsaajan avustaja

MIG-hitsaaja ja hitsaajan avustaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kirkkonummi Kerava Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin MIG-hitsaajaa sekä hitsaajaa avustavaa työntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian ja töitä on tarjolla arviolta vuoden 2021 loppuun saakka.

Edellytämme hakijoilta kiinnostusta metallialaa kohtaan. Hitsaajan tehtävään haluavilta odotamme kone- ja metallialan perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta MIG-hitsauksesta (HUOM! Hitsausluokkia ei vaadita.). Lisäksi molemmat tehtävät edellyttävät voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Voit olla raudanlujalla kokemuksella varustettu ammattilainen tai vasta työurasi alussa oleva hakija. Tärkeintä on hyvä asenne ja halu tehdä töitä. Työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta työ edellyttää kykyä myös pidempiin päiviin.

Työtehtävänä hitsaajalla on MIG-hitsaus ja työssä kiinnitetään rautarakenteita seinärakenteisiin. Avustava työntekijä puolestaan auttaa hitsaajaa edellä kuvatuissa tehtävissä.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä siis hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna jo tänään!

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Markus Korpela, p. +358504648493, s-posti: markus.korpela@barona.fi