Pesulatyöntekijöitä keikkalaisiksi

Työpaikat / Pesulatyöntekijöitä keikkalaisiksi

Pesulatyöntekijöitä keikkalaisiksi

Hakuaika päättyy 09.08.2021

Jyväskylä Laukaa Muurame Teollisuus/tuotanto Lindström Oy

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme Jyväskylään Lindströmin ja Comfortan palvelukeskuksiin tekstiilihuoltajia keikkatyöhön Baronalle. Työt alkavat perehdytyksellä mahdollisimman pian!

Tekstiilinhuoltajana työhösi kuuluvat mm. lajittelu, pesu, viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat klo 6-23 väliselle ajalle. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa. Pesulatyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.