Tarjoilija Memphis Hakaniemi

Työpaikat / Tarjoilija Memphis Hakaniemi

Tarjoilija Memphis Hakaniemi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Hok-Elanto Memphis Ympyrätalo

Etsimme ravintola Memphiksen saliin tarjoilijaa kesätöihin. Memphis on rento ruokaravintola, jossa asiakkaan viihtyminen on ykkösasia! Moni tulee Memppariin syömään herkullisia snacksejä, salaatteja tai burgereita, mutta myös drinkkibaari kuhisee janoisista asiakkaista. Tule mukaan huippuun tiimiin, energiselle ja urbaanille alueelle loistavien kulkuyhteyksien päähän.

Ennen kaikkea meitä kiinnostaa sinun persoonasi ja asenteesi työtä kohtaan! Tämä työ on väylä upealle ravintola-alalle, jossa tapaat huikeita tyyppejä, opit ravintola-alasta, voit olla varma, että töitä riittää ja vietät elämäsi parhaimmat vuodet!

Mempparissa on rento meno, oikeasti hauskaa ja työkavereilla hyvä keskinäinen fiilis! Henkilökunta nauttii toistensa seurasta ja se näkyy sitten asiakkaillekin. Ravintolatyö vaatii sinulta lehmän hermoja! Kiireiset hetket eivät saa sinua paniikkiin, vaan osaat toimia paineen alla priorisoiden ja hymyssä suin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla syyskuun puoleen väliin saakka, keskimäärin 90h/3vkoa. Työ on vuorotyötä erilaisiin vuoroihin sijoittuen aina maanantaista sunnuntaihin ja painottuen iltoihin. Työssä tarvitset englannin ja suomen kieltä. Tähän työtehtävään tarvitaan myös hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus, mutta ne ehdit hyvin vielä hankkia ennen töiden aloitusta!

Onko tämä työ se missä vietät tulevan kesän Jos koet niin, toimi PIAN!

Siltasaarenkatu 18, 00530 Helsinki