Keittolaitteiden kokoonpanija

Työpaikat / Keittolaitteiden kokoonpanija

Keittolaitteiden kokoonpanija

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Kerava Teollisuus/tuotanto Metos Oy Ab

Haemme asiakkaallemme Metos Oy AB:lle kokoonpanijaa Keravan tehtaalle ammattikeittiölaitteiden valmistukseen vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakkaamme Metos Oy Ab valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Metos auttaa ammattikeittiöitä menestymään ja Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Suomessa Metos työllistää 360 henkilöä.

Etsimme Metoksen Keravan tehtaalle kokoonpanijaa vakituiseen työsuhteeseen! Töiden toivottu aloitus olisi jo 26.7.2021 ja työsuhde solmitaan Barona Production Oy:n kanssa.

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden kokoonpaneminen kokoonpanokuvien ohjeiden mukaan. Tehtävät ovat mekaanisten komponenttien yhteenliittämistä esimerkiksi ruuvaamalla, niittaamalla, liimaamalla tai pistehitsaamalla. Lisäksi tehtävät sisältävät sähkö-, hydrauliikka- ja vesikytkentöjen tekemistä, joten toivomme sinulta sähköalan koulutusta. Kokoonpanon lisäksi huolehdit osien ja komponenttien tilaamisesta varastosta. Ammattikeittiöiden valmistus on tiimityötä. Tuotannossa työskennellään tiimeissä turvallisissa ja siisteissä tuotantotiloissa, jonka ISO 9001 ja 14001 -sertifioinnit sekä 5S ja LEAN -työskentelytavat varmistavat.

Metoksen henkilöstö on ammattikeittiöiden ammattilaisia ja uudet työntekijät perehdytetään ja koulutetaan kattavasti. Toivomme sinulta valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa, työajat kuitenkin joustavat tarvittaessa. Metoksen Maku-ravintola tarjoaa mahdollisuuden maittavaan lounasruokailuun.

Tehtävässä onnistut parhaiten, kun sinulla on

  • kokemusta teollisesta kokoonpanotyöstä ja/tai sähköalan koulutus
  • huolellisuus ja tarkkuus toimintatapana
  • halua toimia tiimissä ja yhteistyössä mukavien työkavereiden kanssa
  • halu kehittää toimintaa ja osallistua tuotelinjasi kehitystyöhön yhdessä tiimisi kanssa

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi meille heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi

Ahjonkaarre, 04220 Kerava