Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Työpaikat / Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko työskennellä elintarvikevarastossa keräilytehtävissä? Etsitkö työtä, jossa voisit aloittaa nopeastikin?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia varastotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä sekä rullakoiden pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Pääasiassa työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta myös muita työvuoroja on mahdollista sopia tilanteen mukaan. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sekä osa-aikaisesti työntekijän kiinnostuksen, taitojen ja tehokkuuden mukaan.

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomenkielentaitoa, hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä ja aitoa motivaatiota työtä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää ripeän toiminnan lisäksi tarkkaa ja huolellista otetta, jotta virheet pysyvät minimissään. Emme vaadi työntekijöiltä aikaisempaa varastotyökokemusta tai erilaisten trukkien ajotaitoa sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden pitkäkestoiseen työhön suuressa organisaatiossa ja mukavassa työympäristössä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.